ДЕТСКИ ГРАДИНИ ® КАТАЛОГ ДЕТСКИ ГРАДИНИ В СОФИЯ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ ВАРНА И БУРГАС - НАМЕРЕТЕ ДЕТСКА ГРАДИНА ЗА СВОЕТО ДЕТЕ

slide 1 slide 2 slide 3

„ЗА” и „ПРОТИВ” частното образование

Всеки човек се ражда с потребността да се учи. Исконният смисъл на съществуването ни е да трупаме жизнен опит и познания, да ги съхраняваме и доразвиваме през целия живот. Разбира се, въпросът за непрекъснатото усъвършенстване на личността и възможностите за най-доброто образование и възпитание и къде да ги получим вълнуват непрекъснато голяма част от обществото. В желанието си да осигури светло и безпроблемно бъдеще на детето си, родителят неизменно е изправен пред сложния избор между „за” и „против” частното образование. 

 

Здравеопазването и образованието касаят пряко цялата нация и съответно политиката. Затова е някак си наложено да са част от държавните дела. Така би трябвало да е. А всъщност деградацията в качеството на обучението, липсата на дисциплина, осигуряваща провеждането на нормален учебен процес, недостатъчното финансиране, както и неефективното харчене са основни проблеми пред българското държавно образование. Все повече и повече родители, загрижени за бъдещето на децата си, предпочитат пряката алтернатива — частните учебни заведения и центрове. Те са и единствена възможност за тези, които търсят развитие на личните умения и качества. Факт е, че през последните няколко години имиджът на частното образование и обучение в България еволюира и с право извоюва мястото си на изключително подходяща инвестиция в бъдещето. 

 

Професионализъм, духовност и стремеж към успех!” С това мото ни посрещат на прага на Частно основно училище „Джани РоДари”, което от м. Септември ще отвори врати за своите възпитаници. То е следващата степен от неуморно и амбициозно изграждания Учебен комплекс „Джани РоДари”, който функционира вече 11 години като лицензиран Учебен център, занималня, Детска ясла и Детска градина. Непримиримата собственичка, самата тя с над 20 години педагогически стаж, уверено и неуморно гради уникална база, елитен екип, атмосфера на традиционализъм и иновативност за формирането и развитието на нравствените ценности „от първите стъпки в яслата до голямата крачка в живота”. 

 

От яслата до училището в Учебен комплекс „Джани РоДари” ще откриете приказни условия за обучение и възпитание на деца и ученици: модерно обзаведени просторни стаи и специализирани учебни кабинети, лаборатории и обособени кътове за индивидуална работа и занимания по интереси; ще Ви посрещнат усмихнати амбициозни преподаватели с отлична професионална квалификация; ще Ви бъде предложена програмата, одобрена от МОМН, за достигане на образователните изисквания за съответната степен на образование, разширена с часове за самоподготовка за изграждане на богата езикова култура, задълбочени познания по математика, информационни технологии, общество и етикет. Не бива да пропуснем и съвременно оборудваните физкултурен салон и спортна зала със специално изградена стена за катерене!

 

Действително е трудно, дори невъзможно да се предадат накратко напиращите впечатления от краткия престой в Учебен комплекс „Джани РоДари” – истинска защитена територия за знание, креативност и духовно израстване на успешния Човек

Реклама