ДЕТСКИ ГРАДИНИ ® КАТАЛОГ ДЕТСКИ ГРАДИНИ В СОФИЯ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ ВАРНА И БУРГАС - НАМЕРЕТЕ ДЕТСКА ГРАДИНА ЗА СВОЕТО ДЕТЕ

slide 1 slide 2 slide 3

11 години ЧЦДГ "ДжаниРоДари"

11 години Частна целодневна детска градина и ясла „Джани РоДари“ се грижи и възпитава своите деца

Джани РоДари

Вече 11 години Частна целодневна детска градина и ясла „Джани РоДари“ се грижи за своите деца.

Сред 15 дка паркова среда те играят, учат, почиват, правят първите си стъпки в редица области.

Осигуряваме собствен транспорт, собствена здравословна кухня, както и 24-часова охрана и видеонаблюдение на комплекса. Градината работи целогодишно без ваканции!

Стаите и занималните са светли и слънчеви, обзаведени функционално, уютно и модерно. Децата имат възможност да се обучават и възпитават от учители професионалисти, които с обич се грижат за тях, съобразявайки се с индивидуалните им и психологически особености.

Езиковото обучение по английски започва от 2-годишна възраст, а втори западен език - по желание на родителите - от 4-годишна възраст. Обучението по английски език, което е включено в месечната такса, се провежда всеки ден по 2 часа.
Обучение по руски и немски език - два пъти седмично.

Работим по одобрената от МОН програма "Ръка за ръка", също така сме и базова детска градина към ФНПП.

Уникалната материална база и високият професионализъм на служителите дават възможност на бъдещите педагози да усвоят безценен опит и знания.

Ръководството осъществява тясна връзка с родителите, за да се чувстваме като хора, дали всичко от себе си в тези най-важни години за детето. Провеждаме открити уроци на всеки месец и половина.

В учебен комплекс „Джани РоДари”, който освен яслата и градината включва и предучилищна група и Основно училище, се използват методи за обучение както от философията на Монтесори, така и от Валдорската педагогика. Гордеем се и със своята авторска програма за обучение и възпитание, която се базира на "Граматика на фантазията" написана от нашия патрон - Джани Родари.

В месечната такса са включени и музикални занимания с професионален музикален педагог.

След разширението си градината разполага вече и със сензорен кабинет за релаксация, където Вашето дете ще се чувства спокойно и защитено от негативни емоции и състояния. Релаксацията откъсва съзнанието от емоционално заредените мисли и насочва вниманието на детето към заобикалящите го предмети. По този начин то преодолява емоционалния си проблем и отново е в готовност да се включи в социалната среда.

Реклама